Helt på tampen av oppgjøret mellom Rosenborg og Storhamar Dragons i Leangen Ishall lørdag, traff et knallhardt skudd fra Lars Løkken Østli lagkamerat Eirik Skadsdammen i hodet. Skadsdammen gikk ned for telling, og reiste seg tydelig påvirket, før han ble hjulpet av isen.

Til sykehus

Hardhausen fra Kongsvinger gikk som vanlig i dusjen etter kampslutt, men følte seg kvalm og groggy, og ble etter hvert fraktet til sykehus i ambulanse.

Med lagkameratene ventende utenfor St. Olavs Hospital i Trondheim, fikk Skadsdammen påvist kraniebrudd, samt to andre brudd i området der pucken traff.

I forholdsvis god form

Stemningen var trykket da Dragons-bussen satte kursen sørover. Skadsdammen ble værende på sykehuset i Trondheim, ledsaget av oppmann Tore Saxrud. 

Skadsdammen er etter forholdene i god form, og hockeykjempen skal ha hatt mot til å fleipe med oppmann Saxrud, den ubehagelige opplevelsen til tross.

10. januar 2013 pådro Skadsdammen seg en kraftig hjernerystelse, etter en stygg takling fra Frisk Askers Kiel McLeod. Trøkken satte ham ut av spill i flere uker, og en skade fra den gang skal ha blitt slått opp igjen lørdag.

HA kommer tilbake med mer om Eirik Skadsdammens situasjon.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.