Etter seieren mot Lørenskog tirsdag, var resten av uka for Storhamar Dragons en berg-og-dalbane.
5-1-tap mot Tønsberg og minus 15 poeng på bakgrunn av det økonomiske.

- Skremmende

Med Christian Larrivée tilbake fra sjukdom, slo dragene knallhardt tilbake mot Rosenborg ved å vinne 4-1.
- De 15 minuspoengene kom som et sjokk på oss. Det var skremmende, mener Christian Larrivée, som etter kampen bekreftet han at spillerne i utgangspunktet fikk utbetalt halv lønn forrige måned.
- Det er ikke moro for oss, og naturligvis vanskelig for alle som ikke får betalt. Det eneste vi kan gjøre er å bare ha fokus på det som skjer på isen, sier han.

Ikke fornøyd

Fredrik Lystad Jacobsen scoret 4-1-målet i går. Han er heller ikke tilfreds med at lønnen kommer på etterskudd.
- Vi fikk beskjed om at det ble halv lønn i utgangspunktet. Det er selvfølgelig ikke greit, sier Fredrik Lystad Jacobsen.
Først mange dager etter egentlig lønningsdag, fikk Dragons-gutta utbetalt det resterende lønnsbeløpet.
- Slik bør det ikke være, for man skal jo ha lønna på dagen. Det er ikke en kurant situasjon, men det viktigste er at alle får betalt husleie og slikt til rett tid, sier han.
- Noen ganger har jeg i bakhodet at «får jeg egentlig lønnen min denne måneden». Det er veldig kjedelig, sier Christian Larrivée.

- Ikke dramatisk

Ennå står det igjen 15 ubetalte prosent i lønn for den måneden.
- Ingen er glade for at vi ikke får gitt all lønn på riktig dato, men alle i klubben får lønna uansett. Fremdeles gjenstår ca 15 prosent av den siste utbetalingen, men det kommer i løpet av uka. Vi må bare håndtere situasjonen på best mulig måte. Det er ingen dramatisk situasjon, sier Erik Kristiansen.
Mot Rosenborg responderte spillerne godt, og fremsto med hjertet utenpå drakta. 4-1 er et godt resultat, som viser at Storhamar Dragons ikke har tenkt å legge seg ned å grine.
- Vi fikk til et veldig godt lagspill. Jeg synes vi slo sterkt tilbake etter en tøff tid, for det har nemlig ikke vært enkelt etter Tønsberg-kampen og poengtrekket, sier Larrivée, som har slitt med sykdom den siste tiden og ennå ikke er helt frisk.

Måtte spy

- Jeg har kun fått vært på is to ganger før jeg spilte denne kampen, og vurderte faktisk å droppe den. I ettertid angrer jeg selvsagt ikke på at jeg ble med, sier han, og fortsetter:
- Undervegs ble det en del hosting og harking. Jeg måtte av for å spy både i andre og tredje periode, gliser den høyreiste canadieren.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.