I dag spilte Storhamar og Rendalen treningskamp mot hverandre for første gang. Kampen endte med klar Storhamar-seier, men etter kampen var hjemmespillerne strålende fornøyde med det de hadde vært med på.

- skikkelig gøy

- Dette var skikkelig artig. De var kjappe og kvikke, og vi gikk veldig sakte i forhold, sa Rendalen-spiller Glenn Hornset til HA-sporten etter kampslutt.

SE HATV: Vi var med på Storhamar-turen.

Fasilitetene var mindre glamorøse enn det Storhamar-spillerne er vant til hjemme i Hamar OL-Amfi. Men Erik de la Rose så ingen problemer der han satt og kledde på seg i minus ti grader.

- Isen ser utrolig bra ut. Det er litt kaldt, men det bryr vi oss ikke noe om. Dette blir gøy, sa Erik de la Rose før kampen.

Larrivée-fan

Først spilte Storhamar en oppvisningskamp, og så var det tid for Rendalen mot Storhamar, og nevnte Hornset syntes det var ekstra stas å få møte idolet, Christian Larrivée.

- Det var helt konge å få spille mot Larrivée, helt sinnssykt, sier Hornset, som prøver å reise til Hamar så ofte han kan.

- Det blir noen turer i løpet av sesongen, og nå håper jeg å reise enda mer. Kampen i dag gir inspirasjon til å fortsette å følge dem. Storhamar er et fantastisk lag, sier han.

imponert over Storhamar

Primus motor i Rendalen, Knut Fure, satte stor pris på Hamar-besøket.

- For meg er det helt utrolig at de kommer opp hit for å spille mot lille Rendalen. Jeg vil tro Storhamar er den eneste klubben i Norge som kunne funnet på å stilt opp på dette, skrøt han.

Storhamar-spillerne bød på noen showstraffer etter kampslutt, og Alexander Reichenberg fikk de rundt 200 tilskuerne til å måpe da han dro målvakten ut av buret på sin straffe.

Lillehammer-gutten dro pucken frem og tilbake til keeperen måtte velge side, dro pucken tilbake igjen og hamret den opp i lengste kryss.

- Jeg bør kanskje begynne å bruke den straffa i seriekamper fra nå av, ikke bare skyte, sa han.

- Det var en morsom dag, og jeg er glad for at de likte at vi kom, sa Christian Larrivée.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.