Dette var Sigve Ødegård veldig godt fornøyd med:

- Vi har bestemt at 30.000 kroner av denne summen skal gå til styrkerommet som både yngres og elitegutta benytter. Resten overføres til eliteutvalget, sa Sigve Ødegård,

I eliteutvalget er de ikke sikre på at de bruker pengene til nyinnkjøp denne sesongen. Tidligere har de sagt at de avventer og ser an behovet til etter nyttår. I går sa Sjur Rakstad-Larsen at pengene kanskje blir satt på bok til benyttelse foran neste sesong:

- Da jeg så hvordan gutta spilte mot Vålerenga, fant jeg ingen prekære mangler i dagens lag. Når Andreas Øksnes og Jimmy Andersson blir klar igjen etter hvert, tror jeg stallen er god nok.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.