Både de gule og blå sluttspilldraktene var inne i auksjonen.

I tillegg ble både hjemme- og bortedraktene fra seriespillet lagt ut. Seriedraktene ga 138.000 kroner.

Totalt ga draktauksjonen hele 290.900 kroner.

Ny rekord

– Det var 602 budgivninger på de 43 sluttspilldraktene. Det gir 14 budgivninger i snitt per drakt, sier Jostein Smeby på Storhamar-kontoret.

Smeby forteller at dette er den beste draktauksjonen de har hatt.

– Det viser interessen, og det er moro at folk er interesserte i klubben og det vi driver med. Drakter er trendy nå, sier Jostein Smeby, som forteller at han har fått et spørsmål om hjelmen til Jacob Berglund er til salgs.

Stavanger Oilers kjørte også draktauksjon etter sesongen. De kjørte med de to samme draktsettene i seriespillet og sluttspillet.

Stavanger-auksjonen ga 91.700 kroner.

Storhamar-guru Lars Nikolaisen var en av flere som administrerte årets draktauksjon.

– Utrolig imponerende

– I 2004 fikk vi inn om lag 30.000 kroner på draktauksjonen. Det har vært stigning hele vegen, sier Nikolaisen, og fortsetter:

– Dette ble startet opp med inspirasjon fra Sverige. Årets resultat er det beste i Storhamar-historien, og utrolig imponerende. Jeg hadde ikke trodd vi skulle nå slike summer da vi startet opp med draktauksjoner i Storhamar, sier Lars Nikolaisen.

Engelage-drakt topper

Av de gule sluttspilldraktene ga Andrew Engelage sin drakt mest penger. Den gikk for 9.650 kroner. Drakta til Christian Larrivée fulgte rett bak: 9.500 kroner.

Bortedrakta til Engelage ble solgt for 8.000 kroner. Der var Larrivée-drakta litt lenger bak: 5.300 kroner.

Andre i toppsjiktet på hjemmedrakta fra sluttspillet:

Jacob Berglund (6.000 kroner), Andreas Øksnes (5.900 kroner), Linus Johansson (5.000 kroner), Eirik Skadsdammen (4.000 kroner), Martin Gran (4.000 kroner), Vetle Lindstad (4.000 kroner), Jimmy Andersson (3.800 kroner), Erik de la Rose (3.600 kroner) og Lars Løkken Østli (3.500 kroner).

Kun seks av sluttspilldraktene ble solgt for under 2.000 kroner. Den «billigste» drakta ble solgt for 1.300 kroner.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.