Hamar
- Vi fikk denne prisen på bakgrunn av den strategiplanen vi utarbeidet den gang og som ligger til grunn for den revideringen vi driver med nå, sier daglig leder i Storhamar Ishockey yngres, Pål Morken.
Morken understreker viktigheten av at Storhamar Yngres er gode på omdømmebygging:
- Vi vet at mange er skeptiske både til oss og måten vi driver på, men også til sporten i seg sjøl, og vi sliter med å rekruttere nye spillere fra utenfor miljøet. Mange får ikke lov til å begynne med hockey på grunn av faren for skader. Selv om skadefrekvensen i hockey er ytterst beskjeden. At noen er redd ungene begynner med snus, er en annen, sier Pål Morken.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.