HAMAR: Arbeiderpartiet og KrF ville at Storhamar yngres skulle få 1,5 millioner i tilskudd til drift av ishallene. Den planen veltet Venstre og SV. Resultatet av avstemningen ble at Storhamar fikk en bevilgning på en million kroner, som kan gis med en gang.

Så kommer det 500.000 kroner med en del usikkerhet rundt. Det kan bli snakk om et lån. Men hvis politikerne blir enige om at regnskapet til Storhamar er til å stole på, at dette gjelder kun yngres, kan de 500.000 også bli omgjort til bevilgning.
Det blir avgjort i kommunestyret 3. desember.
Formannskapet mener også at Hamar Olympiske Anlegg bør ta over driften av ishallene på Hamar vest. Det ble vedtatt mot fire stemmer at komiteen for næring og kultur i kommunen skal se på videre drift, i forhold til finansiering av istid for barne- og ungdomsidrett. Det er med utgangspunkt i HOAs kostnader med å drifte hallene.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.