- Hadde vi hatt plass, kunne vi solgt 10.000 billetter, skrev Truls Røise i Storhamar på sin Facebook-side i går.

Allerede to timer før den fjerde finalekampen mellom Storhamar og Stavanger Oilers tydet ingenting på at Røise hadde overdrevet. Tribunene var i full gang med å bli farget gule og blå, pølsene og brusflaskene haglet unna i kioskene, og stemningen var allerede skyhøy i Storhamars storstue.

- Da vi åpnet dørene klokka halv tre, hadde det allerede dannet seg kø utenfor.

Det fortalte sikkerhetsvaktene Lars Mangerud og Eva Ottosen. De to er alltid på plass når det er kamp i OL-Amfi'n, men i dag er sikkerhetsvaktjobben langt mer krevende enn når Stjernen gjester hallen i oktober.

- Det begynner å dra seg ordentlig til allerede to timer før kampstart. Det er ikke ofte vi opplever noe sånt. Kampen om de gode plassene er stor, forklarte de to timer før første dropp.

- I dag blir det nok mange som prøver å sitte i trappa. Det er forbudt, så vi får litt ekstra å passe på. Det kan bli travelt, men det er bare moro, avsluttet radarparet og gjorde seg klare for noen hektiske timer.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.