SARPSBORG: - Jeg sitter her med en følelse av at bra ikke er nok. Jeg er ikke fornøyd med å bli kåret til banens beste. Det er ikke godt nok, sier Ruben Smith.

Han savnet matchvinnerredningene, selv om han hadde en fenomenal blokkering i forlengningen.
- Ja, den var bra, men det hadde vært viktigere om den kom da vi ledet 4-3, mener 21-åringen.
Igjen tapte Storhamar på straffer. Det er sesongens femte strake straffetap.
- Egentlig har jeg alltid følt meg sikker på straffer. Kan hende sitter det i hodet. At jeg vil for mye.
Smith er fornøyd med sesongen så langt.
- Jeg har hatt en bra sesong, med om lag to baklengsmål i snitt, og en redningsprosent på 93, sier Ruben, som hevder han ikke følger så nøye med på landslagskonkurrent Pål Grotnes statistikk i Stjernen.
- Jeg ser ikke så mye på tallene hans. Men jeg ser mye på mine. Og på video sammen med Torbjørn Orskaug. Vi keepere lever mye på prosenten, så det er viktig å ha oversikt, sier Ruben.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.