Mandag satt Storhamar Supporterunion, ved hjelp av sponsorer, i gang operasjon "Mætt Garasje, invasjon Manglerud!". Responsen for initiativet har vært veldig bra.

Fem busser er allerede fylt opp til bortekampen mot M/S 30. desember. Det vil si at minst 270 hamarsinger tar turen til Oslo. 

Nå jobbes det for å få på plass en buss til. Voksne betaler 200 kroner, mens 100 kroner gjelder for barn. Inkludert i prisen er både buss- og inngangsbillett til kampen.

- Interessen har vært enorm etter at prosjektet ble lansert, sier Stian Bekkelund, som er leder i Storhamar Supporterunion, og legger til:

- Vi ble skuffet over kampopsettet i romjula og ønsket å gjøre noe positivt ut av det. Det føler vi at vi har fått til gjennom dette initiativet, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.