Storhamar Dragons har innsett at supporterne i klubben er en ressurs de ønsker å trekke til seg.
Nå har Storhamar Supporterunion (SSU) fått konkrete oppgaver i forbindelse med folkespillerkampen 21. september. SSU har fått invitasjon til kickoff og er med i møtene som Power Play Club arrangerer.
- Vi innser at vi har en ubenyttet ressurs i supporterunionen og prøver å trekke denne gruppa nærmere inn i samarbeidet i og rundt klubben. Noen beskjedne skritt er tatt, men ennå gjenstår det mye arbeid for å få supporterne til å bli en enda større ressurs for klubben, sier daglig leder Erik Kristiansen. Han kan opplyse at supporterklubben vil få sin plass på klubbens nye hjemmeside når denne er klart for publisering.
- Dragons ser det også som en oppgave å bygge opp et solid fundament for supporterklubben, og også legge til rette for at medlemmene i supporterklubben gis anledning til sammenkomster også før kampene. At klubben har fått en ny driver av Iskroa kan bidra til å gjøre dette mer attraktivt.
Supporterklubben bidro finansielt da Lars Erik Hesbråten ble hentet hjem til klubben foran denne sesongen.
- Vi ser fram til et enda tettere samarbeid med Dragons, sier Stian Bekkelund.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.