Sarpsborg
Tommy Johansen vartet nemlig opp med både tigersprang, beinparader og «TV-redninger» mot Sarpsborg lørdag.
På tribunen hadde onkelbarnet Adriane (6) pyntet seg i Storhamar-drakt og heiet på helten sin. En drakt hun for øvrig fikk i gave på sin fireårsdag av nettopp onkel Tommy.
Sammen med resten av familien sto hun klar for å hylle «tigeren» etter kampen.

Stolt familie

- Morsomt å se på onkel, er den klare beskjeden fra Adriane, etter å ha gitt fra seg en skikkelig bamseklem til dragenes keeperhelt.
- Vi er egentlig Sparta-supportere, men ikke da Tommy spiller på det andre laget. På kamper som denne er vi ofte så nervøse at vi ikke klarer å se på, sier mor Toril Johansen og søster Terese Kristensen i kor.
- Han har stått på skøyter siden han var to. Dessuten har han lekt seg med ball, puck og kølle i timevis både i gangen og i stua hjemme i Sarpsborg, sier Toril.

- Merkelig uttak

Far Trond har naturligvis fulgt sønnens utvikling gjennom alle år. Han synes det var snodig å utelate dragenes sisteskanse fra landslagstroppen etter den strålende sesongen han har hatt.
- De siste kampene har han vært helt rå. Jeg mener faktisk han er en av Norges tre beste keepere. Da Lars Haugen meldte forfall og Henrik Holm ble tatt ut så ble jeg veldig overrasket, og forstår Tommys skuffelse. Det var et merkelig uttak, sier Trond Johansen, som har kjørt utallige mil på kamper og treninger med sønnen gjennom oppveksten.

Matchavgjørende

- Alltid spesielt å vinne i Sarpsborg for meg. Jeg har kommet inn i en god sone nå, og det fungerer veldig bra. Deilig å få fram det i kamper. Spesielt moro med masse familie på tribunen, smiler hovedrolleinnehaveren selv, med et bredt smil om munnen.
Fungerende trener Jonas Norgren var naturligvis storfornøyd med burvokteren sin.
- Tommy var helt matchavgjørende for oss. Spesielt i andreperioden der vi tidvis blir presset hardt. Han er flink til å beholde roen, sier Norgren.
Etter kampen ble Johansen igjen med familien i Sarpsborg for å feire. Ikke bare seieren mot Sparta, men også far Tronds 60-årsdag.
Nå venter en liten julehvil for Storhamar Dragons.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.