Leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, bekrefter det.

– Vi ønsker at Pål skal ha en rolle rundt A-laget. Vi må komme tilbake til hva det blir, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Slik svarer Pål Johnsen på spørsmålet om han blir å se i nærheten av garderoben neste sesong:

– Vi har noen planer, men de er hemmelige, sier Johnsen.

Ble svensk B-film

39-åringen håpet naturlig nok på gull og seier i sin 964. og siste A-kamp i Stavanger lørdag.

– Det kunne blitt en amerikansk film. Det ble dessverre en svensk B-film i stedet, sier Pål Johnsen, som likte måten Stavanger-spillerne og publikumet i DNB Arena hyllet ham på etter kampen.

– Det er hyggelig å bli satt pris på. Jeg tror det er lettere å bli hyllet når du er lojal, og ikke bare flyr etter pengene, sier Johnsen.

Spesielle dager

Han innrømmer at det har vært noen spesielle dager. Torsdag ble han hyllet for lang og tro tjeneste i Hamar OL-Amfi.

Her forteller han litt om det å gi seg etter 23 sesonger som A-lagsspiller.

– Det er vanskelig å forlate noe jeg har vært en del av siden jeg var tre år. Men jeg blir ikke yngre, og pila peker nedover. Det å knipe en sesong til ville nok ikke vært det lureste. Det kunne blitt en tung sesong. Jeg skulle gjerne bidratt mer denne sesongen.

– Hva vil du savne mest når du gir deg som spiller?

– Det er spenningen, nervøsiteten og samholdet med gutta. Det har vært en fryd å få være en del av denne gjengen denne sesongen.

Bygge klubb

39-åringen vil takke alle som har bidratt til at Storhamar har kommet seg på beina igjen. Denne sesongen er Hamar igjen blitt en skikkelig hockeyby. Daglig leder Njål Berge og flere andre mener det ikke er noen tvil om at det er Hamar som er Hockeytown i Norge nå.

– Det er mange som har kriget for å få Storhamar opp igjen. Nå håper jeg det er slutt på spøkelser, slik at vi kan bygge klubben videre, sier Pål Johnsen.

Snart skal Storhamar-drakt nummer 18 heises opp i taket i Hamar OL-Amfi, ved siden av Mester Erik Kristiansen sin drakt. Det betyr at ingen skal bruke nummer 18 igjen i Storhamar.

Han trekker fram Aleksander Smirnov som den beste spilleren han har spilt sammen med.

Neste år skal de trolig fortsette samarbeidet.

Les også
SPORT HATV: Pål Johnsen er rørt etter avskjeden.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.