Noen få timer før gårsdagens kamp startet sikret Sjur Rakstad-Larsen seg signaturen til Jacob Berglund, som har spilt de tre siste sesongene med Troja-Ljungby i Allsvenskan i Sverige.

- Jeg har kjent ham i fire år, og det er en veldig bra spiller. Jeg har spilt litt i rekke med ham. Jacob er best som senter. Han har et bra skudd, er bra på skøyter og har utmerket spilleforståelse. Jeg gleder meg til han kommer, sier Linus Johansson.

Fikk tips av Johansson

Leder i eliteutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er veldig godt fornøyd med å ha en ny svenske klar. Tidligere i uka ble det klart at Daniel Despotovic reiser hjem.

- Berglund er veldig god kamerat med Linus Johansson, og det var Linus som tipset oss. Troja-Ljungby rykket ned fra Allsvenskan forrige sesong, og Berglund kom seg ut av kontrakten. Vi har sjekket ham ut, og fått veldig gode tilbakemeldinger. Han har vært den beste senteren i Troja de siste tre sesongene. Vi fikk beskjed om å være raske, for det var flere svenske klubber som var ute etter signaturen hans. Det gikk fort i svingene. Prosessen startet onsdag kveld, og torsdag ettermiddag var det klart, sier Rakstad-Larsen.

Berglund har ikke trent sammen med noe lag den siste tiden. Derfor spiller han trolig ikke mot Stjernen lørdag, men mye tyder på at han drar på seg Dragons-drakta torsdag hjemme mot Frisk Asker.

Jobber med ny back

Rakstad-Larsen & co. jobber også med å hente en back.

- Vi har dialog med en back som har levert bra i den norske eliteserien tidligere. Jeg håper det løser seg, sier lederen i eliteutvalget, som ikke vil ut med navnet ennå.

Aleksander Smirnov trenger en back til nå. Fra før er Andreas Øksnes og Jimmy Andersson ute med skader, og i går fikk Adrian Saxrud Danielsen seg en smell, og kunne ikke fullføre kampen.

Storhamar gjennomførte en bra kamp i går, men ble felt av utvisninger og personlige feil på slutten.

- Lørenskog straffet oss hardt, og det må vi lære av. De har et voksent og rutinert lag. Men det var sterkt å komme tilbake til 4-4, sier trener Aleksander Smirnov.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.