• Sjur Rakstad Larsen. FOTO: Mattis Røhne.

Mens Storhamar-spillerne har kjempet en lang og intens kamp om NM-gull, har det blitt jobbet knallhardt for å styrke laget til neste sesong. Vi skriver 20. april, men likevel har Storhamar allerede hentet fire nye spillere: Alexander Reichenberg (Lillehammer), Mikael Zettergren (Lillehammer), Christian Bull (Lillehammer), Martin Rønhild (Brynäs).

Etter det HA-sporten erfarer skal Adrian Saxrud Danielsen være på radaren til semifinalemotstander Sparta.

- Jeg har fått med meg ryktene, og ofte er det jo sånn at rykter har en form for sannhet i seg. Hvis det er sånn at han har bestemt seg for å dra, så kommer ikke vi til å holde han igjen her. Men jeg vil ikke si noe mer før jeg vet hvordan ting ligger an, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Hovedpersonen selv sier dette på telefon:

- Jeg har ikke snakket med Sparta selv, men jeg aner ikke hvilke klubber agenten min har snakket med. Jeg har ikke noe hastverk uansett, sier Saxrud Danielsen.

håper på engelage

En som fortsatt er usikker til neste sesong, er publikumsfavoritten Andrew Engelage. Den høyreiste kanadieren startet sesongen svakt, men spilte seg stort opp. Han vant redningsstatistikken både i serien og i sluttspillet.

Rakstad-Larsen forteller til HA-sporten at Engelage er ønsket med til neste sesong.

- Han startet svakt, men spilte seg veldig bra opp. Vi har fortsatt ikke snakket med han, men vi er positive. Alt handler om stabilitet, og vi håper vi kan få det med Andrew, sier Rakstad-Larsen.

evaluering

Rakstad-Larsen, Rune Gulliksen og trener Aleksander Smirnov skal prøve å evaluere hele stallen i løpet av uken.

- Vi skal gå gjennom hver eneste spiller på laget. Vi må være veldig nøye med evalueringen, sier Rakstad-Larsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.