HAMAR: Det var en påstand trener Rune Gulliksen var den første til å innrømme.

Han måtte gjøre en skikkelig omrokering grunnet Mattias Livfs skade.
Teddy Midttun var tilbake igjen i laget, og spilte back med Østli i tredjerekka. I tillegg ble Andreas Hjelm flyttet til 1. rekka sammen med Mats Larsen Mostue, og Eerikki Koivu og Cato Ørbæk dannet paret i 2. rekka.
- Vi må bare leve med at det blir litt slik innimellom. Det er jo ikke helt ideelt at vi får så mange, og i hvert fall ikke når vi har hatt et langt opphold etter en god periode. Men, men. Her får vi ta med oss det positive, og det er at vi tok ett poeng, sier Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.