Jesper Engelin kunne ikke klandres direkte for noen av målene, men han likte dårlig at seieren glapp.

Uakseptabelt

For med 1-4 før tredjeperioden, scoret Lørenskog fem mål i den siste. Dragons svarte to ganger, og kampen gikk videre til sudden death. Med 24 sekunder igjen scorer James Sixsmith sitt fjerde mål for anledningen, og brøt dermed Storhamars seiersrekke.

- Vi leder med tre mål og føler sikkert at vi allerede har vunnet kampen. Så slipper vi inn et tidlig baklengsmål og får helt panikk. Mange skal gjøre mye på egen hånd, og få pasninger sitter på bladet. Vi bør selvsagt kunne holde på seieren da vi leder med tre mål. Kollapsen er helt uakseptabel, mener dragenes sisteskanse for anledningen.

Stemningen i Dragons-garderoben etter kampen var laber. At Lørenskog kanskje er ligaens mest komplette lag, hadde de fleste glemt etter å ha rotet bort seieren og to poeng.

- Hvis vi spiller slik vi egentlig skal, så er vi like gode som dem. Det viste vi i de to første periodene. En drit dårlig tredjeperiode ødelegger for oss, sier Engelin.

- Skjedd bedre lag

Michael Smithurst sliter med å sette fingeren på hva som gikk så veldig galt i tredjeperioden.

- Mange trodde vel at det skulle ryke for oss i dag, og det er lett og glemme hvor gode Lørenskog faktisk er, sier Smithurst, og fortsetter:

- Det finnes bedre lag enn oss som har tapt en slik ledelse. Selvtilliten fikk seg ingen enorm smell bare fordi vi tapte borte mot Lørenskog. Nå skal vi nullstille til treningen på mandag, før det braker løs på nytt om ikke lenge, sier han.
 

Storhamar Dragons møter Tønsberg hjemme neste kamp. De kan forvente seg et revansjesugent Storhamar-lag. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.