Da målvakt Andrew Engelage skrev under for Storhamar Dragons i sommer var tanken hans å spille èn sesong i gult og blått, for så å ta et nytt steg til et bedre lag, i en bedre liga.

Nå mener kanadieren at Storhamar likevel kan være det neste steget.

noe på gang

- Planen var å spille i Storhamar i èn sesong, før jeg skulle gå videre til en ny klubb. Men klubben har utviklet seg utrolig bare i den tiden jeg har vært her, sier Engelage.

- Administrasjonen har håndtert den økonomiske situasjonen på en bra måte, samtidig som de har klart å forlenge med gode spillere. Det gjør at Storhamar er høyaktuelle.

En annen gulrot for at Engelage skal forlenge med Dragons er Champions Hockey League (CHL). Det kan være med å overbevise den høyreiste målvakten at Storhamar er en klubb som kan vokse seg enda større.

- Selvfølgelig har jeg tenkt på CHL, det hadde vært veldig spennende å få prøve seg der. Det er ikke avgjørende for om jeg velger å forlenge eller ikke, men det er en faktor, sier Engelage som mener CHL hadde vært glimrende for klubben og ikke minst for norsk hockey.

- Norsk hockey blir bare bedre og bedre, og CHL kommer bare til å gjøre den bedre.Lørdag var han tilbake etter flere uker på sidelinjen. De aller fleste forventet en noe rusten Engelage, men keeperen viste seg fra sin aller beste side.

Perfekt comeback-kamp

- Vi snakket om det i garderoben før kampen, om jeg heller ville kommet tilbake mot Kongsvinger, i en antatt lettere kamp. Jeg tror dette var den perfekte kampen å gjøre comeback i, sier Engelage.

Det han ikke likte like godt var å se Oilers juble for seriegull.

- Det kunne vært oss, men vi visste det ville bli vanskelig å slå Stavanger og gå forbi de på tabellen, men vi hadde fortsatt et håp.

Engelage er overbevist om at Storhamar kan slå Stavanger over sju kamper i sluttspillet. At han og resten av laget var så nære seriegullet gjør han revansjelysten.

- Jeg får jo litt mer lyst til å bli i Storhamar og vinne serien neste sesong, avslutter Engelage.

Les også
SPORT Andrew Engelage herjet, men Stavanger ble for sterke.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00