• FOTO: Trond Lillebo.

Storhamar-målvakt Andew Engelage er tilbake på is.

Keeperen fikk en smell i hodet under toppkampen mot Stavanger 15. januar. Han gjorde imidlertid comeback mot Manglerud Star 25. januar, men måtte gi seg etter to perioder. Etter den kampen har Daniel Jørgensen voktet Storhamar-buret, og spekulasjonene om Engelages situasjon har vært mange.

Engelage sier han synes det er gøy å være tilbake på is med gutta

- Det er selvfølgelig tungt nå etter skaden, men samtidig er det veldig gøy å være tilbake. Hodet blir bedre og bedre for hver dag som går. Jeg håper å spille mot Frisk Asker på torsdag, men samtidig er det viktig å ikke ta noen sjanser, sier Engelage. 

Den lange målvakten tror Storhamar har gode sjanser til å komme langt i sluttspillet. 

- Vi har to gode, offensive rekker som kan score mot alle lag. Og to gode, defensive rekker som kan drepe matcher for oss. Vi har en god miks, og vi kan slå alle, tror Engelage. 

Målvakten dro på smilebåndet da han ble spurt om alle ryktene som har svirret rundt han den siste tiden.

- Man må bare le av ryktene. Hamar er en liten by, så det er kanskje ikke så rart at folk finner på rykter. Jeg har visst blitt observert på Gardermoen, hørte jeg. Men jeg drar ikke før vi har gjort et ærlig forsøk på å vinne NM-gull, sier keeperen med 92,3 i redningsprosent, og legger til:

- Jeg synes faktisk det er litt gøy at folk finner på rykter om oss, for det betyr at folk bryr seg, avslutter Engelage.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00