(Storhamar Dragons - Vålerenga 4-2)

Jacob Berglund, Joakim Jensen og Luke Moffat gjorde jobben framover på isen og scoret fire mål for Storhamar mot Vålerenga. Bak sto en amerikaner med 1,95 meter på strømpelessen og hindret gjestene scoringer. 

- En veldig morsom og spennende kamp å spille. 7000 tilskuere er ganske unikt. Det gir oss både energi og motivasjon. Artig at så mange får se oss spille god hockey. Den første perioden er kanskje den beste vi har hatt hele sesongen. 

- God progresjon

Engelage mener at han, etter en litt tung start i Dragons-trøya, nå endelig har kommet godt i gang. 

- Jeg har hatt god progresjon. Lært meg Norge bedre å kjenne generelt, og norsk hockey. Kampen i dag og mot Stavanger sist er nok de beste kampene jeg har stått til nå. Jeg har alltid visst hva jeg er god for. I dag fikk jeg vist litt av det. 

- At du føler du blir bedre og bedre. Det bør love godt for sluttspillet?

- Det er i sluttspillet at det virkelig gjelder. Både for meg selv og forsvarsspillet generelt synes jeg sitter stadig bedre. 

Keeperen vartet opp med flere klasseredninger. Spesielt rett før Jacob Berglund satte spikeren i kista til 4-2 dro han opp en smått utrolig dobbeltredning. 

- Det var en viktig redning, men jeg hadde litt flaks. Hadde de fått et mål der ville det blitt unødvendig spennende mot slutten. Alt kan skje. 

Godt tegn

Selv om dagens kamp utvilsomt føyer seg inn i rekken av solide Dragons-prestasjoner denne sesongen, kunne Vålerenga fort scoret både to og tre mål til. 

- De presset oss tidvis ganske hardt. En elegant seier ble det kanskje ikke, men det kjennetegner vel kanskje de gode lagene også. At man klarer å dra i land seirer selv om det butter litt, sier Andrew Engelage.

Neste kamp for Storhamar nå er Lørenskog borte på søndag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.