Storhamar har slitt mot topplag i hele høst. Lørdag brøt de forbannelsen mot Lørenskog på fremmed is.

Vår hockey-blogger, Bendik Havdal Eriksen, har delt sine tanker om hvorfor Storhamar fikk med seg tre poeng hjem fra serielederen, og han skriver også om et Storhamar-lag som har vært veldig avhengig av en god Öskar Östlund for å få med seg full pott.

"Lørdag var det ikke kun Oskar Östlund sin fortjeneste at Storhamar slo solide og sterke Lørenskog 4–3 på fremmed is. Östlund sto en god kamp, men det var ikke 100 trippelredninger, 20 snappredninger eller fem breakaway-forsøk han var nødt til å bryne seg på. Han fikk en del pucker på seg fra ufarlig hold, og han reddet 27 av 30 skudd. Solide tall, ikke bemerkelsesverdige."

Les Bendiks blogg her!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.