HAMAR: Han ødela båtbeinet i høyrehånda i en landskamp mot Østerrike 8. november. Etter en viktig sjekk på Lillehammer, ble han operert 13. november. To måneder og 17 kamper senere er han klar igjen for dragene.
- Kinkig område
- Det har gått veldig bra med ham. Båtbeinet er nemlig et kinkig område å få brudd i, sier Storhamars fysieoterapet, Lisette Engh.

Storhamar har merket landslagsbackens fravær.
Dragene har bare vunnet sju av 17 kamper mens han har vært borte. Fem av de seks siste har endt med tap. En dårlig statistikk til Storhamar å være.

- Imponert
- Det har vært tynt med scoringer i de siste kampene, men jeg er likevel imponert over hva unggutta har fått til. Det var bra lenge mot Vålerenga torsdag. Først mot slutten raknet det litt. Nå må vi bare tenke på oss sjøl og finne igjen den såkalte godfølelsen og ha det gøy. Det begynner så smått å nærme seg sluttspillet. Vi tenker naturligvis play off og får antakelig innen 14 dager tilbake både Eerikki Koivu og Pål Johnsen.

- I morgen står Frisk Asker for tur?

- Skal slå dem
- Ja, det er litt sjukdom i troppen, men vi skal slå dem. De har et ungt, bra lag de også, men vi skal ha poeng, sier Lars Løkken Østli, som står med 10 scoringspoeng (4+6) etter 16 seriekamper.

Til tross for at han bare er 22 år, kan han snart regnes som rutinert. Han nærmer seg 22 kamper for dragene.
Bruddet i hånda har også holdt ham ute av landslaget. Han håper gjenerobre plassen til OL-kvalifiseringen. Foruten sluttspillet i serien, er naturligvis VM i april/mai sesongens store mål.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.