HAMAR: Joakim Jensen og Lars Erik Hesbråten sto for to mål hver da Lørenskog ble sendt hjem med 5-0 i sekken. I tillegg scoret Espen Kristiansen sitt første mål for Storhamar.
Kristiansen sendte dragene i ledelse etter 5 minutter spill. Det holdt til periodeslutt.
I den andre perioden flyttet Lørenskog laget lengre opp på banen, dette ga muligheten for overgangsspill. Lars Erik Hesbråten tok vare på muligheten da dragene kom i en tre mot en situasjon. Joakim Jensen økte ledelsen til 3-0 på pasning fra nettopp Lars Erik Hesbråten.
Kampen ble punktert før fem minutter var godt av den siste perioden. Da hadde både Lars Erik Hesbråten og Joakim Jensen scoret sitt andre for kvelden.
Godt var det også å se at det defensive fungerte. Ruben Smith kunne gå av banen uten baklengsmål for tredje gang denne sesongen.
Dermed fikk dragene akkurat den starten på 2009 de kunne ønske seg.
 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.