Den siste tiden har vært vanskelig og følelsesladd for Storhamar Dragons og Pål Johnsen. Etter fire strake tap smakte det utrolig godt for lysluggen med en seier igjen. 

Sliteseier

Etter hvert som kampen utspilte seg var det langt ifra noen selvfølge at hjemmelaget til slutt skulle trekke det lengste strået. Frisk presset på i store deler og fikk muligheten i overtall fra tid til annen. 

- Alle gutta sto på og kjempet knallhardt. Det ble en sliteseier. Godt å se de yngste gutta stå fram mens vi mangler nøkkelspillere som Larrivée og Jimmy Andersson, sier Pål Johnsen. 

Han har ikke hatt det bra med seg selv i det siste, men var endelig tilbake der han mener han bør være. 

- Jeg har vært drit dårlig selv, og det er jeg grundig lei av. I dag var jeg tilbake der jeg ønsker å være, sier han. 

Har slitt

Også Johnsen har, uten å sagt ifra, vært forkjølet den siste tiden. 

- Jeg har jo alltid lyst til å spille og bidra. Derfor har jeg vært med likevel, sier han. 

På halv maskin har altså veteranen gitt alt. Ved 1-0, som altså var seiersmålet, var det på Pål Johnsens retur at Fredrik Lystad Jacobsen pirket inn returen. 

Han ser seg også lut lei alle uttalelser fra hockeypresident Gerhard Nilsen den siste tiden. 

- Jeg blir så oppgitt over alle de ulike uttalelsene har kommer med. Han burde bestemme seg og sette en strek, og ikke vimse fram og tilbake. Det er så mange som kjemper for å få inn nok penger her i klubben, sier veteranen. 

Nå gjelds det å holde skuta på rett kjør fram mot neste oppgjør da Lillehammer kommer på besøk i OL-amfi'n søndag. 

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE HER:

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.