Han ble operert i lysken for to måneder siden. Det var snakk om en skade som kalles gilmores groin.
- Jeg har slitt med disse problemene i to sesonger, og etter jul sist sesong trente jeg lite. Det var utrolig kjedelig å kjempe mot smertene hele tida, frustrerende å ikke prestere bedre.

Merker presset

- Jeg er fra Canada, en importspiller, og det ligger selvfølgelig et press der i forhold til prestasjoner og produksjon. Det var frustrerende å ikke komme opp på det nivået jeg vet at jeg kan være, sier 30-åringen.
Nå ser han bare framover.
- Nå slipper jeg å bekymre meg, og kan tenke kun på hockey. Det er deilig. Jeg er skikkelig revansjesugen.
Kanadieren blir litt øm etter treningene nå, og iser ned lysken i garderoben.
Men det er ikke noe å snakke om, sier han.

- Problemet er løst

- Jeg har fått beskjed om at det kan ta opp til seks måneder før alt er 100 prosent, men jeg føler at problemet er løst. Disse smertene er ingenting.
I går kjørte 30-åringen for fullt på is. Treningen ble avsluttet med en knallhard skøyteøkt, med mange vendinger.
- Jeg har fått trent nesten like mye i sommer som det jeg gjorde hele forrige sesong. Det er utrolig deilig å være skikkelig i gang igjen. Fortsatt kan jeg ikke løpe, men ellers kan jeg gjøre det meste. Jeg har fått et opplegg med øvelser, og får veldig bra oppfølging, sier Larrivée, som ble operert av Lillehammer-legen Ole Fosse.
- Det ble en del fleiping rundt det, gliser kanadieren.
Storhamar-spilleren er revansjesugen på vegne av laget også.
- Vi har fått inn noen spennende spillere. Mads Hansen har mye rutine, og det oser respekt av ham. Mads er en veldig god hockeyspiller, og blir viktig for oss. Lars Erik Hesbråten har jeg spilt med før, og han vil bidra. Du vet hva du får av ham, sier Christian Larrivée, som håper de unngår for mange skader.
- Både Andreas Øksnes og Fredrik Lystad Jacobsen er blitt operert for de samme problemene som meg, og begge er på veg tilbake. Jeg tror dette blir veldig bra.

- Spennende målvakt

Den svenske målvakten Jesper Engelin (24) har ifølge trener Smithurst vist mye bra i løpet av fire økter, og han håper eliteutvalget finner en løsning slik at 24-åringen blir Dragons-spiller.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00