Endelig kom trepoengeren mot Lilehammer igjen. Det er en stund siden sist. Før gårsdagens kamp, hadde Storhamar tapt åtte kamper på rad mot arvefienden fra nord på Mjøsa.
Også denne kampen ble spillemessig veldig jevn, men med Storhamar i førersetet de to første periodene. I den siste perioden kjørte Lillehammer på med alt de hadde, men for en gangs skyld holdt Storhamar nullen i sisteperioden mot nettopp Lillehammer. Det har ikke skjedd i seriekampene før i år, akkurat.
- Vi har lært litt på vegen. Denne gangen sto vi samlet og hadde rensket bort alle individuelle initiativ. Vi jobbet rasjonelt, tålmodig, med smartness, uten å gå på hver eneste mulige og umulige puck. Slik sett var det en kalkulert seier, sa Storhamar-trener Michael Smithurst, som var veldig glad for at Storhamar igjen er på skinnene etter to meget svake kamper mot Stavanger og Lørenskog.
- Det er viktig å kjenne på en seier igjen. Det gjør godt for hodet, sa Storhamar-treneren.
Les mer i fredagens avis.
 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.