5-2 og spikeren i Lillehammer-kista kom få minutter ut i sisteperioden. Rivalen fra nord var slått, og Dragons hadde innkassert sin sjette strake seier.

- Magisk!

Det hørtes på tribunene. Storhamar Supporterunion var i ekstase.

- Godt! Deilig! Stemningen hos oss var årsbeste. Magisk!

Slik oppsummerer Stian Bekkelund og Stian Mikkelsen hos hjemmefansen.

Lettelse

Til tross for at Lillehammer er «bitte-bitte-bitte-lillebror», var det også et snev av lettelse som preget den glade heiagjengen.

- Det er alltid en overhengende fare for at det kan gå galt. Slike kamper lever sitt eget liv, og det er lite som skal til for å vippe kampen den ene eller andre vegen, påpeker pressetalsmann Bekkelund.

Og han har rett. LIK ledet både 1-0 og 2-1. Men vertene var best. Og det var de i gult og blått som kunne juble til slutt.

VI FULGTE KAMPEN DIREKTE:

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.