Storhamar
1
Vålerenga
3
perioderesultat: 1-1, 0-2, 0-0
Storhamar startet kampen bra og tok ledelsen ved Blakseth Huse. Vålerenga kom tilbake, og et enkelt 2-1-mål ødela mye for hjemmelaget. I den siste perioden kontrollerte VIF inn kampen. Terningkast 3.
skuddstatistikk
22-39
tilskuere
2586
dommer
Tor Olav Johnsen, Petter Hegle
3 poengUtvisninger
Storhamar: 7 x 2 minVålerenga: 6 x2 min
Storhamars lag
Målvakt: Jesper Engelin.
1. femmer: Lars Erik Hesbråten, Andreas Øksnes - Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. femmer: Trygve Hillestad, Jimmy Andersson - Joakim Jensen, Nathan Martz, Pål Johnsen.
3. femmer: Lars Løkken Østli, Adrian Saxrud Danielsen - Ørjan Mikkelsen, Martin Blakseth Huse, Ole Petter Øvergaard.Spilte også: Eirik Dagfinrud.Mål:1-0 Martin Blakseth Huse (Jimmy Andersson) Spill 5 mot 4. 6.29.

1-1 Rasmus Juell (Jonas Knutsen, Daniel Sørvik) Spill 5 mot 4. 11.12.

1-2 Mathias Trygg (u/ass) 22.11.


1-3 Mathias Trygg (Jonas Knutsen, Tobias Lindström) 37.23.pluss:
Startet kampen bra, og Martin Blakseth Huse ga hjemmelaget ledelsen i overtall. Viste bra moral i en kamp som til tider ble fysisk. Blakseth Huse var god, sammen med backvikar Lars Erik Hesbråten og Eirik Børresen.Minus:
En stygg feil bidro til at Vålerenga gikk opp til 2-1 i midtperioden. Slet med å skape de store målsjansene. Virket slitne på slutten. Slet med å få pucken ut av egen sone i perioder.
neste kamp:
Stavanger - Storhamar4. januar.
HA-børsen
HHH
Ingen.
HH
Martin Blakseth Huse
H
Eirik Børresen, Lars Erik Hesbråten, Pål Johnsen


Vurdert av: Arve Hovelstuen Blystad
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.