Storhamar
3
Frisk Asker
1
perioderesultat: 1-0, 1-1, 1-0
Hadde bra kontroll på kampen på 1-0, men så scoret Frisk i overtall. Kom tilbake og viste styrke, men slet litt med effektiviteten. Totalt sett en veldig solid kamp.Terningkast 4.
skuddstatistikk
42-18
tilskuere
1.453
HOVEDdommerE
Lars Arve Kronborg og Petter Hegle
4 poengUtvisninger
Storhamar: 3 x 2 min.Frisk Asker: 6 x 2 min.
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen.
1. femmer: Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes - Eirik Børresen, Mads Hansen, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. femmer: Anders Braavold, Jimmy Andersson - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Pål Johnsen.
3. femmer: Bryan Schmidt, Adrian Saxrud Danielsen - Lars Erik Hesbråten, Nathan Martz, Martin Blakseth Huse.4. femmer: Trygve Hillestad, Eirik Dagfinrud - Ole Petter Øvergaard, Eirik Skadsdammen, Ørjan Mikkelsen.Mål:1-0 Joakim Jensen (Jimmy Andersson, Pål Johnsen) 19.38

1-1 Espen F. salo (Magnus Fischer, Christian Thinn) Spill 5 mot 4. 37.56.

2-1 Nathan Martz (Martin Blakseth Huse, Eirik Skadsdammen) 39.59.
3-1 Joakim jensen (Christian Larrivée, Pål Johnsen) Spill 5 mot 4. 48.40.pluss:Bra tempo gjennom store deler av kampen, og mange fine kombinasjoner. Sterke i duellene, og slapp til lite foran eget mål. Rekka med Jensen, Larrivée og Johnsen veldig bra.Minus:
Litt for dårlig uttelling på sjansene. Vant skuddstatistikken hele 42-18, og burde scoret mer enn tre mål. Bør også bli giftigere i overtall, selv om det ble ett mål i går.
neste kamp:
Møter Lillehammer hjemme 25. februar.
HA-børsen
HHH
Joakim Jensen
HH
Christian Larrivée, Jimmy Andersson
H
Pål Johnsen, Martin Blakseth Huse, Lars Erik Hesbråten, Eirik Skadsdammen
Vurdert av: Arve Hovelstuen Blystad
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.