Storhamar
5
Rosenborg
1
Perioderesultat: 1-0, 1-1, 3-0
De to første periodene var ganske jevne. Forskjellen var Christian Larrivée. I sisteperioden stakk hjemmelaget fra. En herlig laginnsats ga tre førjulspoeng. Terninkast 5
Skuddstatistikk
27-37
Tilskuere
2178
Dommer
Ole Stian Hansen
6 poengUtvisninger
Storhamar: 4 x 2 min.Rosenborg: 3 x 2 min.
Storhamars lag
Målvakt: Tommy Johansen
1. femmer: Trygve Hillestad, Jimmy Andersson - Martin Blakseth Huse, Christian Larrivée, Fredrik Lystad Jacobsen.
2. femmer: Mats Larsen Mostue, Nathan Martz - Joakim Jensen, Pål Johnsen, Eirik Skadsdammen.
3. femmer: Anders Braavold - Eirik Salsten, Ørjan Mikkelsen, Eirik Børresen. Ole Petter Øvergaard og Tom Ivar Hesbråten spilte også.MÅL:
1-0 Eirik Salsten(Christian Larrivée, Fredrik Lystad Jacobsen) 15.071-1 Inge Stokvik(Vegard Spets) 24.14. Spill fem mot fire.
2-1 Christian Larrivée(Lystad Jacobsen, Martin Blakseth Huse) 25.13
3-1 Martin Blakseth Huse(Lystad Jacobsen, Larrivée) 40.18
4-1 Christian Larrivée(Eirik Skadsdammen) 41.06. Spill fem mot fire.
5-1 Fredrik Lystad Jacobsen(Pål Johnsen Blakseth Huse) 57.51PLUSS:
Christian Larrivée var banens desidert beste spiller. God over hele banen, og produserte fire målpoeng. Bra sisteperiode som Dragons vant 3-0. Herlig laginnsats, og bra målvaktspill av Tommy Johansen. Bra effektivitet.MINUS:
Mye smårusk og dårlig flyt i de to første periodene. Ga Rosenborg, og spesielt Inge Stokvik, litt for stor boltreplass i perioder.
NESTE KAMP:
Sparta - Storhamar 26. desember.
HA-Børsen
HHHChristian Larrivée
HHTommy Johansen
HJimmy Andersson
Fredrik Lystad Jacobsen
Eirik Salsten
Martin Blakseth Huse
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.