Manglerud/Star
1
Storhamar
2
Perioderesultater: 0-1, 1-1, 0-0
Storhamar tok føringen i en meget jevn kamp. I begynnelsen av andre periode utlignet M/S i overtall. Eirik Børressen ble matchvinner ved periodeslutt. Terningkast 3
Skuddstatistikk
28-33
Tilskuere:
322
Dommer:
Eirik Hansen
5 poengUtvisninger:
Manglerud/Star: 3x2 min.Storhamar: 4x2 min.
Målvakt:Tommy Johansen
1. femmer:Jimmy Andersson, Trygve Hillestad - Fredrik Lystad Jacobsen, Nathan Martz, Eirik Børresen.
2. femmer:Adrian Saxrud Danielsen, Mats Larsen Mostue - Eirik B. Skadsdammen, Pål Johnsen, Joakim E. Jensen.
3. femmer:Cato Ørbæk, Andreas Paulsen Aas - Christian Remo Nicolaisen, Ørjan Mikkelsen, Eirik Salsten.MÅL:
0-1 Erik B. Skadsdammen (Pål Johnsen/Joakim E. Jensen) (12.48)1-1 Kristian Thinn(Ludwig Gullberg/Martin Hansen) (23.20) Spill i undertall 3 mot 5.
1-2 Eirik Børresen(Fredrik Lystad Jacobsen/ Nathan Martz) (38.46) Spill i overtall 5 mot 4.Pluss:
Storhamar viste en vinnervilje av det helt sjeldne i Manglerud Ishall i går. Laget kom med barbert stall og bare tre femmere til Oslo for å prøve å ta poeng i en hall de ikke har vunnet i siden høsten 2009. De klarte oppgaven ved hjelp av innsats og tæl. Eirik Børresen og Eirik Skadsdammen skal ha kreditt for målene sine og Tommy Johansen spilte en ny god kamp i mål i sin første kamp etter kampen mot Lørenskog 28. desember i fjor.
Minus:
Vekslende tempo, kriging og innsatshockey er ikke nødvendigvis pent å se på. Storhamar kunne dessuten tapt kampen på tre dumme utvisninger i begynnelsen av andre periode. M/S hadde flere gode forsøk. Ett ga mål. Et annet gikk på innsiden av stanga og ut på banen igjen.
Neste kamp:
Møter Vålerenga på Jordal søndag 15. januar.
HA-børsen:

Fredrik Lystad Jacobsen, Tommy Johansen

Eirik Børresen, Eirik Skadsdammen

Eirik Salsten, Adrian Saxrud Danielsen.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.