HAMAR: Han kom til Hamar som en offensiv løper, og sesongen startet så som så for Johan Ramstedt.
Så ble han omskolert, og avsluttet sesongen som en av seriens beste toveis-sentere. Spesielt i den siste måneden av seriespillet og i sluttspillet var Johan Ramstedt stor for Dragons.
I helgen ble Christian Larrivèe presentert som den siste brikken.
Nå kan Ramstedt følge etter.


- Vi i klubben styrer ikke med dette. Vi har brukt opp budsjettet for denne sesongen, forteller daglig leder i Storhamar Carl Oscar Bøe Andersen til HA-sporten.
Men det er likevel en mulighet for et gjensyn med svensken - selv om Dragons forholder seg rolig til saken, og ikke bruker mye energi på det nå.


- Det er krefter rundt laget som har sagt at de ønsker en retur for Johan. Det ville vært dumt å si nei til en sånn spiller. Så om de greier å stable noe på beina, vil vi naturligvis ta en ny runde på det, sier Coba, som ikke har vært i dialog med Ramstedt i sommer.
HA-sporten kom ikke i kontakt med Ramstedt i går.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.