Rinkside har besøk av både Scott Hotham, Oskar Östlund og matchvinner Jimmy Andersson.

Og etter sendingen snakker Rinkside-ekspertene Svein Harald Arnesen og Tor Nilsen om hvor imponerte de er over uttalelsene til Storhamar-målvakten Oskar Östlund. For ikke nok med at han redder mange pucker, uttalelsene hans i Rinkside etter kampen gjorde at ekspertene nå er sikre på Storhamar også snart slår hardt tilbake i serien.

- Det er bare å høre hvordan han snakker. Jeg har hørt slikt prat før, men dette tror jeg virkelig på. Det må være en fantastisk lagmoral i Storhamar når målvakten sitter og snakker slik om laget sitt og ikke minst om konkurrenten sin Robert Hestmann. Det er herlig å høre, sier Tor Nilsen.

- Det er akkurat sånn det skal være, men det er ikke alltid så lett å få det til, sier Svein Harald Arnesen.

Eksakt hva Östlund sa kan du altså få med deg i denne sesongen.

Her får du også med deg siste nytt rundt matchvinner Jimmy Andersson i forhold til hans søknad om norsk statsborgerskap.

Og ikke minst så avslører Scott Hotham hvordan det går med skaden hans. I Rinkside får du svaret på når han kan være tilbake på isen.

Men først og fremst er denne sendingen en hyllest til laginnsatsen til Storhamar som sørget for at laget nå er klar for åttedelsfinalen i Champions Hockey League.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.