HAMAR: I sin femte landskamp, og alle på hjemmebane, er Eirik Børresen i rute.
Kommet tilbake
Etter et stygt beinbrudd i fjor, har talentet kommet sterkt tilbake. Og lønn for strevet har han fått. Tre spilte kamper med Storhamars A-lag, startet han sesongen med. Men nok en gang, kom en ny liten skade.

Denne gangen var det bare noe småtteri, men det gikk hele tre uker før han var i gang igjen. Nå trener han for fullt, og alle kamper på et høyt nivå teller.

Eirik fornøyd
Eirik sa dette om sin egen prestasjon i går.

- Jeg er godt fornøyd. Det er litt vanskelig å spille med spillere jeg nesten ikke kjenner. Men nå har vi hatt tre døgn sammen, og vi blir bedre og bedre sammen, sa en svett Børresen.
Vi har heller ikke glemt den andre Hamar-gutten. Selv om Martin Gundersen Lindstad (17 år i går) nå spiller for NTG Lillehammer, er han Storhamar-gutt.
- Jeg må nesten si det samme som Eirik. Det går bedre og bedre. Det er en fin gjeng dette laget, så vi blir nok mer sammensveiset dag for dag. Fortsetter vi framgangen, blir nok kamp i morgen enda bedre, sa en smilende Lindstad, etter gårsdagens kamp.
Lørdagens kamp, er den tredje i rekken på like mange dager. Den første på torsdag, var en dårlig kamp for Norges del, en kamp de tapte 2-3. I går var prestasjonene mye bedre.
Fortsetter de framgangen, blir nok dagens kamp den beste.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.