Trondheim
Kampen mot Rosenborg ble ikke slik Storhamar-gutta hadde håpet på.
5-4-tap og dermed null poeng. I tillegg måtte altså Skadsdammen og Schmidt forlate isen med skade. Det så spesielt dramatisk ut for Eirik Skadsdammen med to minutter igjen å spille.
Det gikk et gisp gjennom Leangen Arena da Skadsdammen deiset i bakken etter å ha blitt truffet i ansiktet av et knallhardt slagskudd fra Lars Løkken Østli.
Han fikk konstatert tre brudd. Ett i kraniet, ett ved venstre øyeeple og det siste i kinnbeinet.
Dramatisk var det, men da HA-sporten pratet med ham i går, var han fremdeles ved godt mot.
- Jeg har det forholdsvis greit nå, selv om det gjør vondt, sier han, og fortsetter:
- Jeg har fått beskjed om at jeg skal opereres mandag på formiddagen. De skal sette inn noen skruer og plater, slik jeg skjønte det, sier han.
Kraniebruddet er naturligvis det mest alvorlige av de tre bruddene.

Fryktelig lei seg

Det var mens Dragons jaget 5-5-utligning at Skadsdammen gikk i isen. Spillerne fant det naturlig nok vanskelig å holde fokus på det sportslige etter det.
- Etter at Eirik gikk av isen, så klarte jeg ikke tenke på annet enn hvordan han klarte seg, sier Lars Løkken Østli, som var uheldig og traff lagkameraten sin.
- Jeg er så utrolig lei meg, men samtidig klar over at sånt kan skje, sier Løkken Østli, som var førstemann bort til Skadsdammen etter kampen for å unnskylde seg.
- Det viktigste nå er at han får det bra. Eirik har allerede hatt sin dose med skader og uhell. Ingen unner han dette, sier Jonas Norgren.

Schmidt sliter med kneet

I tillegg ble Bryan Schmidt båret av isen helt i starten av kampen.
- Jeg skal ta røntgen og undersøke videre mandag morgen, sier amerikaneren.
Skaden sitter i kneet.
- En motspiller styrtet inn med hele kroppen mot kneet mitt mens det sto i isen. Det gjør veldig vondt, og jeg har fått beskjed om å ikke gå på beinet foreløpig, sier Schmidt.
- Frykter du et langt skadeavbrekk nå?
- Jeg spiller i hvert fall ikke mot Tønsberg. Det er alt jeg kan si nå, sier Bryan Schmidt.
Les mer om Dragons på de neste
sidene
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.