Møtet skal ha skjedd midt i hjertet av Storhamar-land, på restauranten La Perla på Storhamar-senteret. Her ble duoen observert av flere. HA-sporten har forgjeves forsøkt å verifisere hendelsen, men Svein-Erik Edvartsen var ikke mulig å få fatt i på telefonen.

Daglig leder i Storhamar Dragons var heller ikke tilgjengelig på telefonen da vi forsøkte oss søndag formiddag. Ei heller sportslig leder i Lørenskog Ishockeyklubb, Atle Olsen.

Vanlig kutyme i slike saker er at klubben underrettes før spilleren kontaktes.
- Jeg synes det ville vært en grei og fornuftig framgangsmåte at klubben spilleren er under kontrakt med, ble underrettet, sier leder av Storhamar Dragons Elite, Bjørn Danielsen og legger til: Men jeg har ikke hørt noen verken fra Edvartsen eller vår egen daglig leder Erik Kristiansen til nå. Jeg regner med at jeg ville blitt underrettet dersom noen hadde visst noe.

Det var en ikke direkte hjertelig ordveksling på Facebook, mellom tidligere Storhamar-spiller Remo Sjonfjell og Svein-Erik Edvartsen, som brakte saken fram i dag.

Seint i går kveld sendte Svein-Erik Edvartsen følgende SMS til HA:Vår sportssjef Atle Olsen har vært i kontakt med Lystad Jacobsens agent for lengst. Lørenskog synes Lystad Jacobsen er en god spiller og vurderer å gi ham tilbud før neste sesong. Som vanlig har Erik Kristiansen og jeg en god dialog i alle saker. Hvis Lørenskog avholder hemmelige møter er nok ikke møtestedet La Perla. Vi tar dog til etterretning at en normal og uforpliktende lunsj skapte stor i vannglass, skriver Edvartsen.

 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.