Selv om Storhamar har slitt i årets eliteserie har publikum støttet laget. I 1-3-tapet for Vålerenga torsdag var det snaue 5.000 tilskuere på tribunene.

OL-Amfi er mest besøkt

Det er faktisk Storhamar som har trukket flest tilskuere denne sesongen. 59.386 mennesker har vært innenfor portene på Hamar vest, mens det i snitt har vært 3.711 på 16 kamper.

Stavanger Oilers har hatt besøk av 56.683 og har 4.048 i snitt, men siddisene går nok forbi Storhamar på mest besøkt-toppen, for de har hatt to færre hjemmekamper enn Storhamar.

"Würtkampen" tilbake

Men 24. januar da Sparta kommer på besøk til Hamar OL-Amfi kan Storhamar trone øverst igjen.

For etter at "Würtkampen"har vært borte noen år, er det igjen duket for folkefest når den er tilbake mot Sparta, det melder Storhamar på sin hjemmeside.

- Vi i Würth er veldig glad for at Würthkampen er tilbake og at dette blir en årlig kamp. Våre kunder har etterlyst denne kampen lenge da de liker ishockey og Storhamar spesielt.  Vi gleder oss til kampen og håper på «Mætt Fjøs» Sier Kari Helene Hagen, Markedssjef i Würth til sil.no.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.