HAMAR: Dette var nemlig dagen da Didrik og kompisene Petter Granerud Mortensen, Joakim Mikkelsen og Leo Brox Engemoen skulle få treffe det store idolet sitt. De har nemlig fulgt nøye med på hockeyheltene i Dragons. Og det er ingen tvil: Christian Larrivée er den beste!

Fikk tegninger

Proppfulle av forventninger troppet gutta opp med hver sin tegning til canadieren.
Før Larrivée dukket opp kunne Didrik fortelle at han fylte seks år denne dagen og at han var nesten nesten nesten søskenbarn med Pål Johnsen - hva nå enn det måtte bety. Du er nok uansett ganske nære da.
Og Petter fyller seks år lørdag, så det var nesten hans bursdag også, mens Joakim og Leo også blir seks ganske snart. I hvert fall i løpet av året.
Og da endelig Christian Larrivée dukket opp med skjerf, svær ullue og et enda større smil, steg stemningen på Hamar vest.

Kan vi få se suspen din?

- Jeg har driblet tre på en gang, skrøt Petter.
Og det hadde faktisk alle de andre også. Christian smilte tilbake og var tydelig imponert.
- Vi vil lære å vippe pucken to meter opp i været, sa gutta, og Christian ble med inn i hallen og ut på isflata hvor han fikk låne ei kølla slik at han fikk vist dem noen triks.
Men da han fikk følgende spørsmål, ble den canadiske superstjernen en smule satt ut:
- Kan vi få se på suspen din?...
Christian rakk ikke svare. For neste spørsmål kom raskt. Og det handlet om utstyr det også.
- Jeg har X40-hansker. Hva har du?
- Oi, kan du slike ting også. Jeg har X60, svarte Christian.

Kommer på trening

Og det fortsatte med hvor mange mål har du scoret?, hva slags kølle har du? og så videre.
Helt til Christian stilte gutta et spørsmål som gjorde dagen fullkommen:
- Har dere lyst til at jeg skal bli med dere på ei trening?
- Jaaaaaaaaaa!!!, svarte guttene i kor.
Så om noen dager blir det skøytegåing også med Christian Larrivée for Blåveisen barnehages fire håpefulle.
- Men dere må love meg en ting. Dere må være snille og flinke i barnehagen, gjøre leksene når dere begynner på skolen og leke fint sammen, sa Storhamar-helten til de håpefulle da de ruslet ut av hallen.
På en drømmedag som dette var jo svaret et opplagt nytt rungende ja.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.