Rett etter kampen mot TPS Turku tirsdag kveld reiste Christian Bull, Martin Gran, Martin Rønnild og Anders Gulliksen til flyplasshotellet i Helsinki for å overnatte der. Klokken 07.15 onsdag lettet flyet – med retning Gardermoen. Der møtte Storhamar-gutta resten av spillerne på U20-landslaget.

09.40 onsdag gikk flyet som tok dem til Krakow. Derfra var det buss videre til Poprad i Slovakia, hvor det norske laget skal være med i en firenasjonersturnering.

Norge møter Sveits i dag, Tyskland fredag og Slovakia lørdag.

Det norske U20-landslaget reiser hjem fra Slovakia 8. november.

Tirsdag 10. november spilles returkampen mot TPS Turku i Hamar OL-Amfi. Finnene vant den første kampen 4–3.

Målet er VM

– Det er blitt mye reising i det siste, men alle vil jo være med på landslaget. Det er stort, og målet er selvfølgelig å komme med i troppen til VM i Wien i desember. Vi møter veldig sterk motstand i Slovakia i denne turneringen, sier Martin Gran.

Reiseopplegget til disse gutta startet allerede lørdag, da Storhamar spilte mot Stavanger borte. Storhamar-gjengen tok fly fra Stavanger til Helsinki søndag. Derfra var det buss videre til Turku.

Tirsdag spilte de som nevnt mot TPS Turku.

Reichenberg til Stavanger

– Det tøft program for gutta på U20-landslaget. Det hadde vært bedre for dem med litt hvile, men alle vil jo selvfølgelig spille på landslaget. Det skjønner jeg godt, sier Aleksander Smirnov, og legger til:

– I tillegg har vi jo Alexander Reichenberg på A-landslaget, som skal spille firenasjonersturnering i Stavanger, sier Storhamar-treneren.

Flest spillere i troppen

Storhamar er den klubben med flest spillere i U20-troppen som skal spille turneringen i Slovakia. Frisk Asker er nærmest med tre spillere i troppen. Manglerud Star, Stjernen, Sparta og Lørenskog har med to spillere, mens Vålerenga og Lillehammer har med en spiller. Det skal tas med at målvakt Jonas Arntzen, som nå spiller for svenske Leksand, er Lillehammer-gutt.

Resten av Storhamar-troppen reiste hjem fra Turku midt på dagen i går.

– Gutta skal få litt fri. Det er viktig med restitusjon nå. Det har vært et tøft program en lang periode. Noen spillere trenger å bli helt friske også, sier Smirnov.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.