HAMAR: I dag, onsdag ble Storhamar Ishockeys økomiske vanskelige situasjon diskutert og behandlet i formannskapet. Klubben hadde på forhånd bedt om et tilskudd på til sammen halvannen million kroner for å redde driften i klubben.

Les også: I dag reddets Dragons fra konkurs

Formannskapet besluttet å gi én million kroner i krisehjelp til klubbens yngre avdeling. Det resterende beløpet vil gis som et likviditetslån dersom kommunestyre går inn for det neste møtet som er 3. desember.

Årsaken til poltikernes verging var at flertallet i formannskapet var misfornøyd med måten Storhamar hadde dokumentert regnskapet sitt på og om det var elitelaget, Storhamar Dragons eller breddeidretten som pengene skal gå til. Dersom det blir avklart at det er den yngre avdeling som faktisk trenger pengene, vil dette likviditetslånet bli omgjort til et gjeldende tilskudd.

Arbeiderpartiet og Krf ville gi hele beløpet som et tilskudd nå, men de fikk  ikke med seg nok støttespillere til å danne et flertall.

Samtidig mente formannskapet at HOA bør overta driften av ishallene.

Les mer om saken i torsdagens HA.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.