DRAGONS - FRISK ASKER 3-1 

Med både Lars Løkken Østli og Trygve Hillestad tilbake i lagoppstillinga, hadde et komplett Dragons ingen problemer med å slå Frisk Asker. Dragons-sjef Rune Gulliksen er fornøyd med at skademarerittet er over, med uker igjen til sluttspillet.

- Hillestad fikk ikke istid i dag, men alle er tilgjengelige nå, og det er viktig inn mot sluttspillet. Vi var veldig solide i dag, og slapp ikke til mye. Jeg er fornøyd med matchen, oppsummerer Gulliksen.

På grunn av Dragons' poengtrekk var det to tabellnaboer som møttes i Hamar OL-Amfi. Gulliksen skulle gjerne sett at nivåforskjellen ble mer synlig på måltavla.

- Vi vinner skuddstatistikken 42-18, og sånne kamper blir vanskelige når man ikke får uttelling. Vi bør avgjøre kampen før, men det blir vanskelig når vi ikke setter sjansene våre, sier Dragons-treneren.

Tung beleiring

Etter to overtallsperioder og tung beleiring av Frisk Asker-buret i førsteperioden, fikk Dragons omsider hull på byllen, 22 sekunder før pause. Joakim Jensen styrte et skudd fra Jimmy Andersson forbi keeper.

I midtperioden utliknet gjestene, da Espen Fanøy Salo satte inn 1-1 med 2.24 igjen på klokka.

Jensen igjen

Ett snevert sekund før periodeslutt havnet en puck hos Nathan Martz, etter et frekt Martin Blakseth Huse-forsøk. Martz løftet inn 2-1, og ga vertene et godt utgangspunkt for kampens 20 avgjørende minutter.

Tredjeperiodens eneste målscorer ble Joakim Jensen, som fastsatte sluttresultatet til 3-1 med sin andre nettkjenning for dagen.

De tre poengene gir Dragons luke ned til sjuendeplassen på GET-ligatabellen. Neste motstander venter Storhamar allerede tirsdag, når mjøsrival Lillehammer kommer på besøk.

Fornøyd med andrerekka

Trener Gulliksen er først og fremst fornøyd med andrerekka, som produserte to av dragenes scoringer.

- Spesielt rekka med Johnsen, Larriveé og Jensen fungerte godt, avslutter sjefen fornøyd.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.