Storhamar Dragons dro til Østfold for å nedkjempe et bunnsolid hjemmelag, og fikk det som ventet tøft i Sparta Amfi. Etter en tung slitekamp, sikret Mads Hansen til slutt dragene to poeng, da han satte inn 3-2 for gjestene i sudden death.

Sen utlikning 

Etter fem jevne åpningsminutter i Sparta Amfi, ga Trygve Hillestad serieleder Storhamar ledelsen. I overtall fikk Hillestad stå alene foran Sparta-buret i overtall, og Dragons tok føringen.

Sparta presset på for utlikning utover i perioden, men slet lenge med å skyte hull på Tommy Johansen.

Så, med bare åtte sekunder igjen av første periode, og med Pål Johnsen utvist, pirket Andreas Stene inn 1-1.

Fem mot tre er feigt

Etter første pause fortsatte Sparta scoringsjakten, og etter 16 minutter av andre periode banket Dion Knelsen inn 2-1.

Like etter pådro krigerne fra Sarpsborg seg to utvisninger på rappen, og det utnyttet Joakim Jensen raskt. Etter noen sekunders beleiring av Sparta-målet, banket gullhjelmbæreren inn Storhamars utlikning.

To Dragons-poeng

Tredje periode ble 20 nervepirrende, men målløse minutter, og kampen gikk til spilleforlengning. 

Med fire mot tre på isen tok Dragons kommandoen i sudden death-perioden, og etter 63.48 minutter hockey, satte Mads Hansen inn seiersmålet for gjestene.

Dragons tok dermed to viktige poeng, og brøt Spartas seiersrekke hjemme i Sarpsborg. Lørdag kommer Vålerenga til Hamar OL-Amfi.

Samtidig som Dragons måtte ty til sudden death for å slå Sparta, banket Lillehammer Rosenborg med sifrene 5-1 i Trondheim. Vålerenga slo Stjernen 4-2, mens Tønsberg slo Lørenskog i sudden death-perioden. Frisk Asker hamlet om med Stavanger Oilers i straffekonkurransen i oljehovedstaden.

Vi fulgte Sparta - Dragons live:

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.