Torsdag tok Storhamar Dragons imot Tønsberg hjemme i OL-Amfien. Hele 2.183 tilskuere hadde møtt opp for å følge kampen.

Etter 10 minutter scoret Christian Larrivée kampens første mål, og Storhamar ledet dermed 1-0. Det gikk likevel ikke mer enn et par minutter før Tønsbergs Derek Lee utlignet til 1-1.

Like før pause skjøt Storhamars Martin Blakseth Huse pucken i mål, og Dragons avsluttet dermed første periode med en 2-1-ledelse.

I starten av andre periode utlignet Tønsbergs Patrick Knowlton til 2-2, men det varte ikke lenge før Christian Larrivée scoret sitt andre for dagen, og skjøt Storhamar opp i 3-2.

I tredje periode økte Joakim Jensen Storhamar-ledelsen til 4-2. Tønsberg reduserte til 4-3 like før slutt.

Dette ble også sluttresultatet.

Flere oppdateringer følger utover kvelden!

Ny lagoppstilling
Dragons stiller med følgende lag fra start:

Målvakt: Johansen

1. femmer: Østli, Øksnes - Huse, Larrivée, Martz

2. femmer: Hillestad, Andersson - Jensen, Hansen, Johnsen

3. femmer: Dagfinrud, Saxrud Danielsen - Mikkelsen, Hesbråten, Skadsdammen

4. femmer: Bacher, Haugen - Gran, Langdalen, Øvergaard

Jens Ulrik Bacher, Jørgen Langdalen og Martin Gran i fjerderekka er debutanter, og spiller i kveld sine første kamper i gult og blått.

LES MER: Bacher er klar igjen

Følg kampen live på h-a.no fra klokken 19!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.