Dragons gikk ut i hundre fra startblokkene så trønderne fikk bakoversveis i åpningsminuttene. Etter syv og et halvt minutt smalt det for første gang da Mads Hansen klinket til i overtall. Pucken gikk forbi mange spillere foran målet og inn i nettmaskene til 0-1-ledelse for de gule og blå.

Parademarsj
Videre utover i de to første periodene var det Dragons som styrte showet og sto for underholdningen i Leangen Ishall. Joakim Jensen er en het potet om dagen, og fortsatte i samme målsporet også mot Rosenborg.

Først doblet han Storhamars ledelse etter godt forarbeid av Christian Larrivée, før han i den tredje perioden scoret igjen, på praktfullt vis. På en retur kliner han til på halvspretten og sender pucken i mål.

- Jeg tror kanskje noen lag undervurderte oss litt i starten, men vi har et bra lag som jobber for hverandre. Det flyter bra for alle, meg inkludert, sier tomålsscorer Joakim Jensen.

På dette stadiet så det ikke lyst ut for trønderne. Men de valgte likevel å ikke gi opp.

Midtveis i den tredje perioden kom den første reduseringen da Carl Gustafsson scoret Rosenborgs første i overtall.

Veteranen Mads Hansen scoret like etterpå sitt andre for kvelden, men derifra og ut dreide det meste seg om Rosenborg.

Thriller-avslutning
Jordan Georges 2-4-mål ble et skremmeskudd for de drøyt 15 tilreisende hamarsingene som muligens allerede hadde innkassert seieren. Bedre ble det ikke for de da samme mann gjorde 3-4 i overtall med to minutter igjen å spille.

Spenningen og nerven mot slutten av kampen var til å ta på, men Dragons klarte til slutt å holde unna for Rosenborgs sluttspurt.

Dermed blir alle tre poengene med hjem til Hamar igjen. Dragons befestet dermed sin topposisjon på tabellen.

- Det flyter bra for oss, men jeg synes faktisk vi skulle vunnet denne kampen 4-1. Vi slipper inn noen litt for lette mål på slutten, sier Dragons-trener Michael Smithurst.

Han smiler likevel når han tenker på den gode poengfangsten laget hans har dratt i land så langt i sesongen.

- 25 av 27 poeng er ikke så verst. Det må vi være fornøyd med, ler han.
 

 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00