Storhamar åpnet bra på Jordal, og tok en tidlig ledelse ved Pål Johnsen i overtall. Da hadde allerede André B. Paulsen og Eirik Skadsdammen hatt hver sin store mulighet Åpningsperioden var jevn både i skudd- og sjansestatistikken. Skadsdammen kunne også doblet ledet i overtall et snaut halvminutt før pause.
I midtperioden kom Vålerenga fryktelig tilbake, og scoret allerede etter halvannet minutt ved Jonas Olsson. Så kom to kjappe mål til i to rake bytt, og plutselig så det veldig vanskelig ut for Dragons, selv om det var jevnt i skudd på mål også i denne økta.
Og i den siste perioden utnyttet Oslo-laget rot fra Storhamar, og spikret igjen allerede etter snaue tre minutter.
Resten av perioden ble transport, med mye kjekling og tendenser til gruff. Blant annet Lars Erik Hesbråten og Teddy Midttun dro på seg timinuttere for dårlig oppførsel.
Joakim Jensen spilte ikke kampen for Dragons.
Mats Larsen Mostue og Steffen Thoresen ble kåret til sitt lags beste spiller for henholdsvis Storhamar og Vålerenga.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.