LILLEHAMMER: Storhamar fikk den verst tenkelige starten i mjøsderbyet borte mot Lillehammer. Vertene trengte kun 58 sekunder på å plassere den første pucken bak Ruben Smith. LIKs poengkonge Tomi Pöllänen sto for scoringen.

Snaue åtte minutter ut i den første perioden utnyttet Joakim Eidsæther en feil hos Ruben Smith og doblet ledelsen.
Resultatet sto seg ut hele perioden og den neste.
Tross en redusering av Johan Ramstedt i siste periode, ble det aldri nok. Eks. Storhamar Stian Høygård kunne sette pucken i det tomme Storhamar-målet sekundet før slutt. Dermed ble det 3–1 til Lillehammer.
 
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.