Alle styremedlemmene fortsetter i Storhamar hockey.
Før jul gikk enkelte styremedlemmer ut og varslet at de ville trekke seg som en følge av ansettelsen av Svein-Erik Edvartsen som ny daglig leder.
Disse styremedlemmene har nå revurdert sin beslutning, noe styreleder i Storhamar ishockey, Arne S. Hansen er glad for.
- En totalvurdering sier oss at det beste for klubben er at alle fortsetter i sine verv. Beslutningen om å ansette Edvartsen som daglig leder var kontroversiell, men alt er blitt rolig og greit, og det beste for klubben er at vi beholder samtlige styremedlemmer, sier Hansen, og berømmer styremedlemmene det gjaldt, for at de har tatt en runde med seg sjøl og funnet ut at klubbens beste er at de fortsetter.
- Vi har nok å gjøre og trenger verken støy eller mer arbeid i tillegg til det vi har fra før, sier Hansen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.