Hamar:  – Det er klart, det. Spørsmålene dukket jo opp. Har det skjedd noe mer nå? Det var flere som tenkte på egen framtid og på klubbens, sier Dragons-kapteinen.

Men OL-klare Mads Hansen er ikke mer bekymret for klubbens økonomiske situasjon nå enn han var før trenerne Michael Smithurst og Jonas Norgren sluttet.

Onsdag får han og lagkameratene mer informasjon om situasjonen, slik de har etterlyst.

– Prøver å gå videre

– Vi har allerede fått beroligende informasjon, og jeg har forstått det sånn at det ikke har skjedd noe nytt i negativ retning når det gjelder den økonomiske utviklingen, men at trenernes avgang kun var et nytt grep. Pila peker visst nok dit den skal, selv om situasjonen fortsatt er kritisk, sier Hansen, som ved siden av hockeyen jobber som markedskonsulent for klubben.

– Helgen var tøff, men nå prøver vi å gå videre, slutter han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.