FRISK ASKER - DRAGONS 2-1 (etter straffer)

Dragons skjøt, skjøt og skjøt. Frisk-målvakt Nicklas Dahlberg reddet, reddet og reddet. 40 Storhamar-skudd ga én fattig scoring, og heller ikke i straffekonkurransen maktet Storhamar å overliste Frisks superkeeper.

Mathias Frantzen fant veien forbi Tommy Johansen, og kun ett poeng ble med på Dragons-bussen hjem til Hamar.

Storhamar-assistent Jonas Norgren så sine spillere brenne en rekke feite målsjanser.

- Pucken ville ikke inn i dag. Det er lov å ha en god keeper, slik Frisk Asker hadde. Det hadde for øvrig vi også. Det at vi ikke scorer flere mål, kan være både uflaks og udyktighet, men iblant er det litt stang ut, sånn er idretten. Det er surt her og nå, forteller den tidligere Dragons-burvokteren, som debuterte for klubben mot nettopp Frisk Asker i 1997.

Mye positivt

Selv om gevinsten burde vært større, tar Dragons med seg mye positivt fra straffetapet i Askerhallen.

- Det er mye å ta med seg herfra til de kommende bortekampene. Vi gjør en veldig bra bortematch, har 40 skudd og tar med oss ett poeng. Det skulle gjerne vært flere, men det får bli neste gang, sier Norgren, og sikter til mjøsderbyet på Lillehammer kommende torsdag. 

Dahlberg stengte buret

Dragons åpnet offensivt i Asker, men etter 12 minutter straffet det seg. Frisk Asker kontret kvikt etter en stor Jimmy Andersson-sjanse, og Nicolay Eiken Andresen satte inn kampens første.

Seks minutter inn i midtperioden utliknet Pål Johnsen, med Dragons' 100. scoring for sesongen, før sjansebonanzaen ble skutt i gang av Dragons.

Frisk-målvakt Nicklas Dahlberg stengte buret, og både tredjeperioden og spilleforlengningen ble målløse affærer.

I straffekonkurransen bommet både Pål Johnsen, Martin Blakseth Huse og Christian Larriveé, mens Mathias Frantzen sikret vertene to poeng, da han lirket sitt forsøk forbi Tommy Johansen.

Dragons måtte dermed nøye seg med ett poeng, men i sin beste bortekamp på lang tid, bygget de opp selvillit før de tre kommende reisene til Lillehammer, Lørenskog og Tønsberg.

HA fulgte oppgjøret direkte:

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.