At det er dyrt å være fattig får Storhamar Dragons erfare i disse dager.
350.000 kroner regner lederen i Storhamar Dragons AS, Erik Kristiansen, med å ha brukt på gjeldsprosessen fra den startet i november og fram til nå. Ennå gjenstår det en del arbeid før klubben har full oversikt over det den skylder.
- Fortsatt pågår det samtaler med kreditorer og vi prøver også å komme i kontakt med dem som ikke har svart på våre henvendelser. Vi kan ikke gå ut ifra at de som til nå, har forholdt seg tause, samtykker. Det er maktpåliggende å få svar fra alle, slik at vi kan få fastsatt en dividende, sier Erik Kristiansen.
Kristiansen kan fortelle at det har vært en meget omfattende jobb å vaske alle lister. Og det har vært en vanskelig prosess og mye å rydde opp, selv for kvalifiserte fagfolk.
- Vi nærmer oss et punkt hvor vi må komme til en avgjørelse slik at vi kan gå videre, sier Erik Kristiansen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.